‘krant van de ziel’ Sexting

In een paar klikken gaven we onszelf bloot, terwijl we nog nooit van elkaar hadden gehoord.

Toen we onze fantasieën op het klavier aantikte en we ons zo naar elkaars fantasie schikte, kwamen de rare blikken toen we zeiden dat we onze lusten op de webcam mikte.

Het chatgesprek ging van start met lieve woorden, over hoe we elkaar willen bekoren, zodat we elkaar aanspoorde om aandacht te scoren

Met onszelf in beeld, werden de eerste foto’s gedeeld, terwijl ons lichaam werd bespeeld in het virtueel liefdes toneel.

Zo werd de verbeeldingskracht  nog meer opgehitst, werden we geplaatst in de mist van gevaar en werden de beelden zo downloadbaar.

Toen gingen we van start met het delen van onze videobeelden, over hoe we elkaar willen strelen met seksuele rituelen en vergeten de gevarenzone te meten.

Terwijl we elkaar met beelden bestoken, we elkaar innig begonnen te bekoren ging de illusie verloren omdat de argwaan werd geboren.

Omdat sexting om vertrouwen draait en we hopen dat de deelnemer ons niet verraad,  zodat er twijfel ontstaat  en het liefdesspel in wantrouwen overslaat.

Nadat het genot werd beteugeld en de maatschappij sexting afkeurt, bij het verlangen naar een neukbeurt, werd de realiteit verscheurd doordat  onze reputatie  virtueel werd besmeurt.

De connectie werd verbroken omdat we elkaar niet meer hoorden na het video bloggen en we zo  de internetrelatie stopte.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s