‘krant van de ziel’ Hacking

 

Geachte hacker

Ik was nog een groen blaadje op het draadloze netwerk van mijn IP adres, toen ik mijn wifi paswoord ingaf.

Jij was al een geruime tijd  aan het vissen vanachter je maasnetwerk, op het netwerk van de verkeersregelaar van de server waar ik  wou inloggen.

Hij zit in een sternetwerk van computerkrakers die zich vermaken om thuisadressen te kraken, zei de verkeersregelaar van de server.

Wij zijn met de witte hoed ons ringnetwerk aan het opruimen van zwarte hoed,  zei de stem met de grijze hoed op die een script aan het posten was.

Zij plaatsten me toen in de busstructuur met het wachtende geluid van ringtones van de server.

Ik werd beklad door je achtergelaten cookie, zo werd mijn ringnetwerk ook in je netwerk van besmetting gebracht.

Jij zwaaide met je zwarte hoed vol berichten met woorden zoals edelmetalen en betalen, in het web van de server waarvan jij bent ingelogd als verkeersregelaar.

Hij staat bekend als een computerkraker vanuit het sternetwerk van deze die zich bezighouden om thuisadressen te kraken, meldde de verkeersregelaar nog.

Wij zijn met de witte hoed je ringnetwerk aan het opruimen van zwarte hoed,  zei de stem met de grijze hoed op die een script naar me aan het sturen was.

Zij deden me verblijven in de busstructuur  met de klanken van besmette wachtende van de server.

 

Ik ben nu zelf een besmet netwerk geworden, die het sternetwerk van draadloze netwerken vanuit mijn ringnetwerk afvist met mijn Wifi, zodat mijn IP adres een boomnetwerk wordt van verkeersregelaars.

Jij bent nu een witte hoed geworden aan de telefoon, die me in de busstructuur van je netwerk plaatste, om de zwarte hoed van mijn huisadres te verwijderen van de server.

Hij stond bekend als een computerkraker vanuit het sternetwerk van deze die zich bezighouden om thuisadressen te maken, zei ik nog tegen stem met de grijze hoed van de verkeersregelaar  van de server.

Wij hebben met de witte hoed je ringnetwerk opgeruimd van zwarte hoed,  zei de stem met de grijze hoed op die ik aan de lijn had.

Zij deden me verdwijnen van je netwerk zwarte hoed, zodat ik niet meer in je web van servers en netwerken zit, terwijl ik aan het vertoefde was in hun busstructuur  met de klanken van de server.

 

Bedankt programmeurs met jullie witte, zwarte of grijze hoeden op. Zodat ik een netwerk van kleuren kan brengen via mijn draadloze netwerk naar de Wifi van mijn ringnetwerk.

Met een toon die ik en jij kennen en wij zo een netwerk aanleggen van ms dos bestanden, die het web van de zwarte hoed behoeden.

Omdat zij het computerkraken zouden wissen van hun IP adres, waar hun server een netwerk had.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s